Grillowana Polenta ze szpinakiem i serem Robiola

Grillowana Polenta ze szpinakiem i serem Robiola
Grillowana Polenta ze szpinakiem i serem Robiola może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko szpinak, pieprz, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Robiola, pieczony czosnek i jarmuż Grillowany ser, Polenta Z Capocollo, Robiola I Rampy, oraz Kotlety schabowe ze szpinakiem i serem z polentą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko olej 9-calowe okrągłe szklane naczynie do pieczenia. W średnim rondlu zagotować 3 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać 1 1/2 łyżeczki soli i powoli ubijać polentę. Gotować na małym ogniu, stale ubijając, aż polenta będzie gęsta, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Wlać gorącą polentę do naczynia do pieczenia i przykryć powierzchnię bezpośrednio folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Odstawić do twardego, około 25 minut.
5
Na dużej, głębokiej patelni podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż złoty kolor będzie brązowy, o 30 sekund. Zwiększyć ogień do umiarkowanie wysokiej i dodać szpinak, mieszając go więdnąć. Doprawić solą i pieprzem. Trzymaj szpinak ciepły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
7
Rozpal grilla i nasmaruj ruszty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Pokrój polentę na 8 klinów i grilluj na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie chrupiąca i lekko zwęglona, 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Umieść 2 kliny na każdej płytce; na wierzchu po 2 plastry robiola. Łyżka ciepłego szpinaku na wierzchu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia80
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn