Grillowana polędwica z puree ziemniaczanym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej polędwicy z puree ziemniaczanym. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.88 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 876 kalorii, 31g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać warzywa i sos, masło, centrum cięte polędwiczki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać płatki owsiane ze stali, możesz podążać za tym daniem głównym z Piernik Stalowy Cięty Owies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nadziewana polędwica wołowa z fasolką i Puree z korzenia ziemniaczano-selerowego, Grillowany Halibut z puree ziemniaczano-Koprowym, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa i Curry Sałatka ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś duży garnek z 8 szklankami wody do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, dodać ziemniaki i gotować, aż widelec miękki, 12 do 15 protokół. Po ugotowaniu wyjąć garnek z pieca, odcedzić ziemniaki na durszlak i pozostawić do całkowitego opróżnienia.
Podczas gotowania ziemniaków rozgrzej grill do 350 stopni F.
Posyp steki solą i czarnym pieprzem i zacznij gotować na grillu. Gotować pierwszą stronę 2 do 3 minut, następnie odwrócić na drugą stronę i gotować kolejne 2 do 3 minut. Po ugotowaniu drugiej strony, odwróć się do pierwszej strony, gotuj jeszcze 2 do 3 minut, a następnie zakończ drugą stronę przez ostatnie 2 do 3 minut dla średnio rzadkich do średnich. To" cztery strony " gotowania spowoduje równomiernie grillowane i gotowane steki. Po ostatnim gotowaniu wyjąć z grilla i łyżkę klarowanego masła nad stekami. Odstawić na odpoczynek aż do podania, 3 do 5 minut. Masło pomoże stekom pozostać w obecnej temperaturze grillowanej.
Aby zakończyć, dodaj odsączone ziemniaki do miksera wyposażonego w nasadkę trzepaczką i ubijaj, aż ziemniaki zostaną rozbite, od 1 do 2 minut.
Dodać masło o temperaturze pokojowej, 1 łyżka soli i biały pieprz, i zakończyć mieszanie na dużej prędkości, aż gładka, 4 do 5 protokół. Smak i dodać dodatkowe przyprawy, jeśli preferowane.
Podawać steki z ziemniakami i warzywami i sosem do wyboru.