Grillowana Pizza ze szparagami i karmelizowaną cebulą
Grillowana Pizza ze szparagami i karmelizowaną cebulą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 152 kalorie, 6G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, liście oregano, ser fontina i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Karmelizowana-cebula i Gorgonzola Pizza z grilla, Karmelizowana-cebula i Gorgonzola Pizza z grilla, oraz Szparagi Z Boczkiem I Karmelizowaną Cebulą.
Instrukcje
Przygotować grill na średnim ogniu.
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 5 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować 5 minut lub aż rumiane.
Dodaj szparagi na patelnię; gotować 5 minut lub aż szparagi będą chrupiące-miękkie. Wymieszać pomidory i sól.
Rozwałkuj ciasto w 12-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni; posmaruj każdą stronę ciasta 1/2 łyżeczki pozostałego oleju.
Umieścić ciasto na stojaku do grillowania; grill 1 1/2 minut lub aż skorupa pęcherzyki i jest dobrze oznakowane. Zmniejsz ciepło grilla do niskiego; przekręć ciasto. Ułóż mieszankę cebuli na skórce; posypać równomiernie serem. Przykryć i grillować na małym ogniu 3 1/2 minuty lub aż ser się rozpuści; wyjąć pizzę z grilla.
Posypać oregano i czarnym pieprzem.