Grillowana Pizza z Prosciutto, rukolą i cytryną

Grillowana Pizza z Prosciutto, rukolą i cytryną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 608 kalorii, 26g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, sól koszerną, mączkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin i 35 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Spróbuj Grillowana Pizza z Prosciutto, Ricottanem i rukolą, Grillowana Pizza z konfiturą figową, Prosciutto, serem pleśniowym i rukolą, oraz Grillowana Pizza Z Figami, Prosciutto, Gorgonzolanem I Pesto Z Rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odważyć lub lekko łyżkę mąki na suche miarki i łyżki; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć, 3/4 szklanki ciepłej wody, tymianek, oregano, i czosnek w misce miksera stoisko z hakiem ciasta dołączone; wymieszać do połączenia. Przykryć i odstawić na 20 minut.
Rozpuścić drożdże w pozostałej 1/4 szklanki ciepłej wody w małej misce; odstawić 5 minut lub do bąbelków.
Dodać mieszaninę drożdży i sól do mieszaniny mąki; beat z niską prędkością 5 minut lub do miękkiego ciasta formy.
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania; przykryj ciasto folią z tworzywa sztucznego pokrytą sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce 24 godziny.
Odstawić pod przykryciem na 1 godzinę lub aż ciasto osiągnie temperaturę pokojową. Rozwal ciasto. Ciasto podzielić na 4 równe porcje. Naciśnij każdą porcję w 7-calowe koło na blasze do pieczenia posypanej mąką kukurydzianą. Przykryć luźno folią.
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Miejsce rund ciasto na pizzę, strona mąki kukurydzianej do góry, na grill Rack pokryte sprayem do gotowania, i grill przez 3 minuty lub aż blister. Ciasto obrócić; grillować przez 3 minuty.
Posypać około 5 łyżek fontina na każdej pizzy. Wierzch równomiernie z prosciutto i pieprzem.
Połączyć olej i sok z cytryny w misce; dodać rukolę, i wrzucić delikatnie. Rukolę podzielić równomiernie pomiędzy pizze.
Podawać natychmiast z cytrynowymi klinami.