Grillowana Pizza z kiełbasą i pieprzem

Grillowana kiełbasa i pieprz Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka papryki, kiełbasy z indyka, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Spróbuj Chuda Grillowana kiełbasa i papryka Pizza, Grillowana wędzona kiełbasa i papryka Pizza, oraz Pizza z kiełbasą z grilla z sałatką z papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy.
Umieść kiełbaski na grillu na średnim ogniu. Cover grill; gotować 18 do 20 minut, obracając od czasu do czasu, aż Nie różowy w środku. Ostudzić 5 minut; pokroić pod kątem na plastry 1/4 cala.
Tymczasem Wytnij arkusz folii o wymiarach 18x12 cali; umieść na dużym arkuszu ciastek. Folię spryskać sprayem do gotowania. Rozwałkuj ciasto na folię. Zaczynając od środka, naciśnij ciasto na prostokąt 14x10 cali. Spryskaj ciasto sprayem do gotowania.
Obróć prostokąt ciasta bezpośrednio na stojak do grilla; odklej folię i zwróć folię na arkusz ciastek, rozpylony bokiem do góry. Gotować odkryte na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnio niskich węgli 2 do 4 minut lub aż dno będzie złotobrązowe. (Uważaj, aby zapobiec spalaniu.) Z szeroką metalową tokarką do naleśników, obróć skorupę. Gotować 1 do 2 minut dłużej lub aż dno jest ustawione, ale nie brązowy. Ostrożnie wyjmij z grilla; umieść rumianą stronę na folii. Zamknij grill.
Wierzchnia skorupa równomiernie z sosem do pizzy, bazylią, 1 3/4 szklanki sera, kiełbaski z indyka i papryki. Wierzch z pozostałą 1/4 szklanki sera. Przesuń pizzę z folii na grill. Przykryć grill; gotować od 3 do 5 minut dłużej lub do czasu, aż skórka będzie złoty kolor i ser topi się. Aby służyć, pokrojone w 6 rzędów mają wszystkie polewy gotowe do pracy-skorupa gotuje się szybko. Jeśli skorupa gotuje się zbyt szybko, przenieś pizzę do chłodniejszej części grilla lub zmniejsz ciepło.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon