Grillowana Pizza z gruszkami, świeżym Pecorino i orzechami włoskimi

Grillowana Pizza z gruszkami, świeżym Pecorino i orzechami włoskimi wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 993 kalorie, 37g białka, oraz 59G tłuszczu na porcję. Na 4,28 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś ciepłą wodę, mąkę chlebową, świeżo popękany pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kawałki orzecha włoskiego, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Czekoladowo-Orzechowe jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ogolona Sałatka z brukselki ze świeżymi orzechami włoskimi i Pecorino, Biała Pizza z orzechami włoskimi, gruszkami i balsamicznymi szkliwionymi figami, oraz Insalata di fave e pecorino (sałatka ze świeżego bobu i sera pecorino) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać 1 1/4 szklanki ciepłej wody unormarge miski.
Dodać cukier, posypać jeszcze drożdże i wymieszać, aby zmiksować.
Odstawić, aż drożdże rozpuszczą się, a mieszanina wygląda gąbczasto, około 10 minut.
Wymieszać w soli, następnie 2 1/2 szklanki mąki.Mieszać, aż shaggy wyglądające ciasto formuje.
Posypać powierzchnię roboczą 1/4 szklanki mąki; obrócić na powierzchnię roboczą. Ciasto zagniatać na gładko i tylko lekko lepkie, dodającwięcej mąki, jeśli jest bardzo lepka, około 8 minut.Ciasto z mąką obsypać mąką.
Miejsce w cleanlarge bowl. Pokrowiec z folią i folią.
Niech ciasto wyrośnie w ciepłym obszarze bez przeciągów, aby podwoić objętość, około 1 1/2 godziny.Na dodatki: cienko pokroić ser; układaćtopowe Skórki, pozostawiając 1/2 cala gładkiej granicy.Ser przykryć jednowarstwową warstwą plasterków gruszki (może zostać trochę gruszki), a następnie nakryć orzechami włoskimi.Przygotować grill (średnie ciepło).Praca w partiach, jeśli to konieczne, transferpizzas do grillowania. Przykryć i gotować, aż seryoftens i skorupa jest złoty na dnie, 4 do5 minut.
Przenieś pizze na powierzchnię roboczą.
Posypać pieprzem, skropić olejem.
Cutinto kliny i służyć.Wskazówka składników: ten przepis wzywa do Brinaty, określonego rodzaju pecorinofresco. Pecorino fresco to świeży owczy uśmiech, który jest łagodniejszy w smaku i lepszy niż Pecorino Toscano lub Pecorino
Romano. Poszukaj pecorino fresco w lokalnym sklepie z serami lub kup go online z murrays cheese.com lub agferrari.com. ser Manchego, który jest również wytwarzany z mleka owczego, jest dobrym substytutem.Co pić: zgodnie z naturą tego menu, wlać toskańskie wina.Spróbuj toskańskiej bieli z pizzą. Lubimy cytrusowe i kwiatowe nuty Bianco 2006bibi Graetz "Casamatta" Bianco (9 USD).
Zagnieść ciasto. Pył lekko zwilżony. Podzielić na 4 równe części.
Umieść na powierzchni roboczej. Przykryj ciasto kitchentowel i pozostaw 30 minut.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).Pracując z 1 kawałkiem ciasta na raz, rozciągnij i rozwałkuj na lekko posypanej mąką powierzchni do 9 do 10 cali. Grill, aż zacznie kolorować, około 1 1/2 minut na stronę.
Przenieść crustto blachy do pieczenia. DO AHEAD: Pizza crustmoże być wykonane 6 godzin wcześniej.
Niech skorupy standat temperaturze pokojowej.
Cienko pokroić ser; układaćtopowe Skórki, pozostawiając 1/2 cala gładkiej granicy.Ser przykryć jednowarstwową warstwą plasterków gruszki (może zostać trochę gruszki), a następnie nakryć orzechami włoskimi.
Przygotować grill (średnie ciepło).Praca w partiach, jeśli to konieczne, transferpizzas do grillowania. Przykryć i gotować, aż seryoftens i skorupa jest złoty na dnie, 4 do5 minut.
Przenieś pizze na powierzchnię roboczą.
Posypać pieprzem, skropić olejem.
Ten przepis nazywa się brinata, specyficzny rodzaj pecorinofresco. Pecorino fresco to świeży owczy uśmiech, który jest łagodniejszy w smaku i lepszy niż Pecorino Toscano lub Pecorino
Romano. Poszukaj pecorino fresco w lokalnym sklepie z serami lub kup go online z murrays cheese.com lub agferrari.com. ser Manchego, który jest również wytwarzany z mleka owczego, jest dobrym substytutem.
Zgodnie z duchem tego menu, wlać toskańskie wina.Spróbuj toskańskiej bieli z pizzą. Lubimy cytrusowe i kwiatowe nuty Bibi Graetz "Casamatta" Bianco z 2006 roku (9 USD).