Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj grillowanego hawajskiego Pizzana. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 637 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,17 USD za porcję. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz delikatesową szynkę, ciasto do pizzy, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ananasa można śledzić to danie główne z Babeczki Ananasowe jako deser. Czwarty Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 44%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Pikantna Pizza Hawajska Grillowany Ser, Hawajska Pizza Grillowana Kanapka Z Serem # SundaySupper, oraz Hawaiian Pizza Dipping Sauce for Pizza Rolls® podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill do medium. Uformuj każdy kawałek ciasta na pizzę w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Skropić 1 łyżkę oliwy z oliwek na każdej z 2 oprawionych arkuszy do pieczenia, umieścić 1 kulkę ciasta na każdej blasze do pieczenia i obrócić, aby pokryć olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
3
Umieść metalowy stojak chłodzący do góry nogami na grillu prostopadle do rusztu (lub użyj kosza do grilla); posmaruj półkę pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek. Pracując partiami, grilluj ananasa, szalotki i szynkę, obracając w razie potrzeby, aż lekko zwęglone, 5 do 8 minut na partię; przenieść na talerz, jak każda partia jest wykonywana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Płatki Warzywne
4
W razie potrzeby pokrój plastry szynki na pół. Używając szczypiec, wyjmij stojak chłodzący z grilla. Poklepać i rozciągnąć lub zwijać każdą kulkę ciasta w około 8 na 12-calowy owal. Ostrożnie umieścić każdy kawałek ciasta bezpośrednio na grillu i gotować aż zaznaczone i złoty, około 5 minut. Odwróć skórki i wyrównaj równomiernie serem, szynką, szalotką i ananasem. Kontynuuj grillowanie, aż ser się topi i skórka jest gotowana przez około 6 minut. (Jeśli skórka zbyt szybko się brązowieje, przesuń pizze na zewnętrzną krawędź grilla.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Szynki
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Płatki Warzywne
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
5
Przełóż pizzę na deskę do krojenia i pokrój na kawałki.