Grillowana pieczeń Tri-Tip z kolendrą
Grillowana pieczeń Tri-Tip z kolendrą to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 24g białka, oraz 9g tłuszczu. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz gałązki kolendry, pieprz, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowany stek z miętowo-Kolendrową Mojo i grillowaną marchewką i pasternakiem, Pieczeń wieprzowa marynowana z ziemniakami z kolendry, oraz Pieczony kurczak z miętowo-kolendrowym Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć i wyrzucić nadmiar tłuszczu z wołowiny.
Wytnij 1-calowe szczeliny o 1/2 cala głębokości i około 1 cala od siebie na górze i na dole pieczenia.
Wymieszaj sos sojowy, posiekaną kolendrę, płynny dym, oregano, czosnek i pieprz.
Ustawić pieczeń w naczyniu oprawione i łyżka mieszanki sojowej do szczelin.
Pozostałą mieszaninę zalać mięsem.
Piec na grillu nad litym łożem średnio gorących węgli lub na grillu gazowym ustawionym na średnim ogniu (można trzymać rękę na poziomie grilla tylko 3 do 4 sekund). Przykryj grill gazowy. Gotować pieczeń, obracając raz, aż termometr włożony w środku najgrubszej części rejestruje 125 na rzadkie, 20 do 25 minut w sumie na 1 1/2 - do 2-cal-kawałek grubości.
Przełożyć mięso na deskę i odstawić na około 5 minut.
Pokroić na ziarno w cienkie plasterki.
Dekoruj gałązkami kolendry.