Grillowana Papryka Tęczowa
Grillowana papryka Tęczowa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.15 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany Chard Tęczowy z fasolą Fava i Oregano, Grillowana Pizza z gorącą kiełbasą, grillowaną papryką i cebulą oraz oregano Ricotta, oraz Grillowane Małże Do Golenia Madras Z Podsmażoną Tęczową Chardą I Corni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła. Ćwierć papryki; lekko zalać sprayem do gotowania. Papryka grillowa, przykryta pokrywą grilla, 5 minut z każdej strony lub do miękkości; ułóż, pokrój boki w górę,na półmisku do serwowania.
Ubij razem oliwę z oliwek, ocet balsamiczny i brązowy cukier; skrop paprykę.
Posypać kozim serem, liśćmi bazylii, solą i świeżo zmielonym pieprzem do smaku.