Grillowana Papryka Chorizo Faszerowana Poblano
Grillowane Chorizo nadziewane papryki Poblano może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 733 kalorie. Na 4,44 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka meksykańska crema, kolendra, grill ciepła: średnio wysoki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. 4897 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Papryka Chorizo Faszerowana Poblano, Papryka Chorizo Faszerowana Poblano, oraz Pierś Z Kurczaka Faszerowana Chorizo & Poblano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodaj w cebuli i smażyć, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodaj w chorizo, łamanie kiełbasy na małe kawałki z drewnianą łyżką, i gotować, aż gotowane przez, o 5 protokół.
Przenieść mieszaninę do dużej miski.
Dodać ryż, pomidory, crema, kolendra, i cotija ser do miski z mieszaniny mięsa i wymieszać do połączenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Mieszanka łyżka do wnęk Poblanos split i top z pepper jack sera.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Umieść poblanos na chłodnej stronie grilla, przykryj i gotuj, aż ser się stopi, a poblanos zmięknie, około 20-30 minut.
Zdjąć z grilla i podawać.