Grillowane Chorizo nadziewane papryki Poblano może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 733 kalorie. Na 4,44 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka meksykańska crema, kolendra, grill ciepła: średnio wysoki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. 4897 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Papryka Chorizo Faszerowana Poblano, Papryka Chorizo Faszerowana Poblano, oraz Pierś Z Kurczaka Faszerowana Chorizo & Poblano dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj w cebuli i smażyć, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Dodaj w chorizo, łamanie kiełbasy na małe kawałki z drewnianą łyżką, i gotować, aż gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
5
Przenieść mieszaninę do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać ryż, pomidory, crema, kolendra, i cotija ser do miski z mieszaniny mięsa i wymieszać do połączenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Ser Cotija
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Mieszanka łyżka do wnęk Poblanos split i top z pepper jack sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Pepperjack
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
8
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Umieść poblanos na chłodnej stronie grilla, przykryj i gotuj, aż ser się stopi, a poblanos zmięknie, około 20-30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier