Grillowana noga z jagnięciny
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Grillowana noga z jagnięciny może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 410 kalorii, 45g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $4.05 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, czosnek, tymianek cytrynowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Grillowana Noga Z Jagnięciny, Grillowana noga z jagnięciny, oraz Grillowana Noga Z Jagnięciny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść nogę jagnięciny na płytkiej patelni do pieczenia. W misce, połączyć oliwę z oliwek, rozmaryn, cytryna, tymianek, i pieprz czerwony płatki.
Wlać mieszaninę oleju na jagnięcinę, obracając mięso z boku na bok, aż dobrze pokryte. Przykryć i marynować przez 2 godziny, 1 godzinę w lodówce i 1 godzinę w temperaturze pokojowej.
Przygotować grill węglowy. Rozgrzej piekarnik do 25
Gdy węgle osiągną czerwony, zakurzony blask, dodaj mały pęczek wycinków winorośli.
Posmaruj grilla oliwą z oliwek. Mięso doprawić solą.
Umieścić mięso na grillu i gotować przez 15 minut z każdej strony.
Przełożyć mięso na patelnię do pieczenia i wstawić do piekarnika na 10 minut lub do temperatury wewnętrznej 125 dla rzadkiego mięsa.
Odstawić jagnięcinę na 10 minut przed krojeniem.
Do złożenia: bardzo cienko pokroić mięso, co pozwala na około 3 plastry na osobę.
Posypać odrobiną mielonego czosnku, skórką pomarańczową i bazylią.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;