Grillowana noga jagnięcina

Grillowana noga jagnięcina
Grillowana noga jagnięciny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 3,81 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 45g białka, oraz 10 g tłuszczu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka musztardy dijon, rozmaryn, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 75%. Podobne przepisy to Grillowane szaszłyki z jagnięciny i figi z polewą miętowo-pieprzową i grillowanym bakłażanem, Grillowany Tandoori - jogurt marynowany baranek z grillowaną cebulą i zieloną fasolką, oraz Kanapki z grillowaną jagnięciną z grillowaną zieloną cebulką.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 8 składników w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; dodaj jagnięcinę. Uszczelnić i schłodzić 8 godzin, obracając się od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
Przygotuj ogień, układając węgiel drzewny lub skały lawy po każdej stronie grilla, pozostawiając centrum puste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Umieść miskę z kapaniem między węglami. Płaszcz stojak żywności z gotowania sprayu, i miejsce na grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wyjmij jagnięcinę z marynaty, odrzucając marynatę; umieść jagnięcinę na stojaku na żywność nad patelnią ociekową.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Grill, przykryty pokrywą grilla, 2 godziny lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszą porcję 14
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 20 minut lub aż termometr mięsa rejestruje 150 (średnio rzadkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
7
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia48
Magazyn