Grillowana noga jagnięcina

Grillowana noga jagnięciny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 3,81 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 45g białka, oraz 10 g tłuszczu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka musztardy dijon, rozmaryn, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 75%. Podobne przepisy to Grillowane szaszłyki z jagnięciny i figi z polewą miętowo-pieprzową i grillowanym bakłażanem, Grillowany Tandoori - jogurt marynowany baranek z grillowaną cebulą i zieloną fasolką, oraz Kanapki z grillowaną jagnięciną z grillowaną zieloną cebulką.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; dodaj jagnięcinę. Uszczelnić i schłodzić 8 godzin, obracając się od czasu do czasu.
Przygotuj ogień, układając węgiel drzewny lub skały lawy po każdej stronie grilla, pozostawiając centrum puste.
Umieść miskę z kapaniem między węglami. Płaszcz stojak żywności z gotowania sprayu, i miejsce na grill.
Wyjmij jagnięcinę z marynaty, odrzucając marynatę; umieść jagnięcinę na stojaku na żywność nad patelnią ociekową.
Grill, przykryty pokrywą grilla, 2 godziny lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszą porcję 14
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 20 minut lub aż termometr mięsa rejestruje 150 (średnio rzadkie).
Dekorować, w razie potrzeby.