Grillowana noga jagnięca z sosem Mango i miętą

Grillowana noga jagnięca z sosem Mango i miętą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 723 kalorie, 39g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 5,53 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz ser feta, puree z mango, hawajską sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pomarańczowy można śledzić to danie główne z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przyprawione kotlety jagnięce z sosem miętowo-Mango, Grillowana noga jagnięca z sosem jogurtowo-miętowym, oraz Kotlety jagnięce z grilla z sosem Cilantro miętowym przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki marynaty wymieszać i zalać jagnięciną. Przykryć i marynować na noc w lodówce.
Jagnięcinę wyjąć z marynaty. Stadnina z ząbkami czosnku i liśćmi rozmarynu.
Doprawić hawajską solą morską i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Grill do średnio rzadkiego, (130 stopni F rejestry temperatury wewnętrznej na termometrze natychmiastowego odczytu), nad węglami drzewnymi kiawe.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
W małym rondlu dodaj ocet i cukier. Gotować na średnim ogniu, aż cukier rozpuszcza się i zaczyna się jasnobrązowy.
Dodać wino i gotować, zmniejszając o połowę.
Dodać pozostałe składniki i połowę mięty. Dusić 10 minut niech smaki poślubić. Przyprawy wyregulować solą i pieprzem. Pozostałą miętę wymieszać tuż przed podaniem.
Jagnięcinę cienko pokroić w poprzek ziarna. Na talerzu podsmaż jagnięcinę na grillowanych warzywach i grillowanym mango. Jagnięcinę polać sosem.
Dekoruj pokruszonym serem Feta i gałązkami mięty.