Grillowana noga jagnięca z rozmarynem, czosnkiem i musztardą

Grillowana noga jagnięciny z rozmarynem, czosnkiem i musztardą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 247 kalorii, 25g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 92 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ziarno musztardy, rozmaryn, gałązki rozmarynu i gałązki pietruszki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowana noga jagnięca z rozmarynem, czosnkiem i musztardą, Grillowana noga jagnięca z musztardą i rozmarynem, oraz Rozmaryn i czosnek Grillowana noga jagnięcina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Otwórz lamb jak książka na powierzchni roboczej.Używając końcówki małego noża, wykonaj 1/2 cala-deepslits na całej jagnięcinie. Cienko pokroić 4 garliccloves. Włóż plasterki czosnku do szczelin inlamb.
Połączyć pozostałe 4 ząbki czosnku, musztarda, oliwa z oliwek, białe wino, rozmaryn, i sok z cytryny w procesorze. Blend untilcoarse puree formy.
Pod spodem rozprowadzić jagnięcinę z połową puree.
Umieścić jagnięcinę, przyprawione bokiem w dół, w 15 x 10 x 2-calowe naczynie szklane.
Rozłóż pozostały puree overtop z jagnięciny. Przykryć jagnięcinę plastikową owijką i schłodzić na noc.
Niech lamb stać w temperaturze pokojowej2 godziny. Płaszcz grill rack z nonstick sprayi przygotować grill (średnio-wysokie ciepło).
Jagnięcinę obficie posypać solą ibiałka po obu stronach. Grill jagnięcina do desireddoneness, około 17 minut na stronie formedium-rzadko.
Przenieść jagnięcinę do cuttingboard; odstawić na 10 do 20 minut.
Cienko pokroić jagnięcinę na ziarno.Nakładają plastry narozpuszczalność.
Dekoruj świeżymi gałązkami ziół.
Syrah byłaby pyszna z grillowaną jagnięciną.
Wymieszać rzeczy przez skipping Kalifornii i australijskich Syrahsand idąc z włoskiego Syrah zamiast.Jeden do wypróbowania: aksamitna, Pełna Ciała 2006Villa Pillo Syrah Toscana (16 dolarów, Włochy).
Zacznij od jagnięcej nogi bez kości. Gdy wszystkie tłuszczu i sineware przycięte, będzie ważyć około 6 funtów.
W porcji: 399,4 kcal kalorii,
5% kalorii z tłuszczu, 25,1 g tłuszczu,
9 g tłuszczów nasyconych,