Grillowana noga jagnięca z marynatą Ancho Chile

Grillowana noga jagnięcina z marynatą Ancho Chile może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.59 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka proszku ancho chile, sok z cytryny, jagnięcina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane kotlety z dziczyzny z sosem Ancho Chile, Grillowana kukurydza z miodem-Ancho Chile Butter, oraz Kawa i Ancho Chile Spódnica stek z Zielonym Chile-Apple Relish.
Instrukcje
Połączyć wino, olej, czosnek, 3 łyżki stołowe, ancho chile proszek, sok z cytryny, 1 zielona cebula, cukier, sól, i pepperin blender. Wymieszać mieszaninę na gładką masę.
Przelać marynatę do naczynia szklanego 13 x 9 x 2 cale.
Dodać jagnięcinę i obrócić do płaszcza. Przykryć naczynie szczelnie plastikową owijkąi przechowywać w lodówce na noc.
Przygotować grill (średnie ciepło). Grilllamb z częścią marynaty nadal przylega do powierzchni, aż jagnięcina jest gotowana zgodnie z życzeniem, 15 do 16 minut na stronę formum-rzadko (130 ° F).
Przenieś lamb tocarving board.
Niech jagnięcina odpocząć 15 minut.
W międzyczasie drobno posiekaj pozostałąkierowaną cebulę i 1 łyżkę oreganoleaves; połączyć w małej misce.
Cienko pokroić jagnięcinę na ziarno. Układanie plastrów na talerzu.
Wlać na dowolnekumulowane soki.
Posypać cebulą-oreganomixture i podawać.
* Dostępne w sekcji przypraw w wielu supermarketach i na rynkach łacińskich.