Grillowana noga jagnięca z rozmarynem, czosnkiem i musztardą

Grillowana noga jagnięca z rozmarynem, czosnkiem i musztardą
Grillowana noga jagnięca z rozmarynem, czosnkiem i musztardą jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Na 4,26 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Ten przepis służy 10. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać ziarna musztardy dijon, nogi z jagnięciny, grill ciepła: wysoki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 105 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Grillowana noga jagnięca z rozmarynem, czosnkiem i musztardą, Grillowany Indyk w sosie czosnkowym z rozmarynem, oraz Grillowana noga jagnięcina z cytryną, ziołami i czosnkiem.

Instrukcje

1
Cienko pokroić 4 ząbki czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2
Rozłóż jagnięcinę na desce do krojenia. Używając końcówki noża do parkowania, zrób 1/2-calowe głębokie szczeliny na całej jagnięcinie. Włożyć plastry czosnku w plastry jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Połącz pozostałe 4 ząbki czosnku, musztardę, oliwę z oliwek, białe wino, rozmaryn i sok z cytryny w blacie robota kuchennego. Pulsuj, aż powstanie Gruboziarnisty puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Umieścić jagnięcinę w dużym płytkim pojemniku i rozłożyć połowę mieszanki musztardy na wierzchu. Odwróć jagnięcinę i rozprowadzić pozostałą mieszaniną musztardy. Przykryć i odstawić do lodówki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
5
Wyjąć jagnięcinę z lodówki na 1 do 2 godzin przed grillowaniem, pozwalając osiągnąć temperaturę pokojową. Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. Grilluj jagnięcinę na dużym ogniu, aż dobrze się upiecze, 8 do 10 minut. Odwróć i dalej gotuj, aż druga strona zostanie usmażona, a mięso zarejestruje 54° na natychmiastowym termometrze odczytu włożonym do najgrubszej części jagnięciny, 8 do 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw na 15 minut. Pokroić i podać natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia23
Magazyn