Grillowana Miecznik Z Sosem Kokosowym Curry

Grillowana Miecznik Z Sosem Kokosowym Curry
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Grillowana miecznik z kokosowym sosem Curry może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 70 g tłuszczu, oraz w sumie 850 kalorii. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz mleko kokosowe, rosół z kurczaka, tajską pastę curry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to indyjskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane szaszłyki z miecznika z kokosem, limonką i zielonym sosem Chile, Grillowany Halibut z sosem kukurydziano-kokosowym Curry i grillowanym chutney z pomidorów Cherry, oraz Grillowany łosoś z tajskim sosem kokosowym Curry.

Instrukcje

1
Miecznik pędzla z 3 łyżki oleju i posypać solą i pieprzem. Grill 7 minut na boku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
MiecznikMiecznik
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wyjąć na talerz i wycisnąć sok z jednej limonki na rybę. Namiot z folią aluminiową i pozostawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Podczas grillowania steki, podsmażyć zieloną cebulę i imbir w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cienki-Cienki-
4
Dodaj wywar z kurczaka i gotuj, aż zmniejszy się do szkliwa, około 1-2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
5
Dodaj pastę curry i sok z pozostałej limonki, i saute aż pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta CurryPasta Curry
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
6
Dodaj pomidora i gotuj, aż kawałki pomidora zaczną się rozkładać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
7
Dodać mleko kokosowe i gotować na wolnym ogniu około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
8
Podawać na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować winnic Illahe i Winnicy Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Illahe winnice i Winiarnia Gruner Veltliner
Illahe winnice i Winiarnia Gruner Veltliner
Aromaty zielonego jabłka i ogórka w stylu meksykańskim (nuty chili i limonki) z podniebieniem dżemu z mniszka lekarskiego, mokrego kamienia, kwiatu gruszy, kiwi i lucerny.Nasza fermentacja w beczkach akacjowych nadaje teksturowanemu odczuciu w ustach tego wina, które jest akcentowane klasycznym wykończeniem z białego pieprzu grüner.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn