Grillowana Miecznik Z Sosem Cytrynowym, Koperkowym I Ogórkowym

Grillowana Miecznik Z Sosem Cytrynowym, Koperkowym I Ogórkowym
Grillowana miecznik z cytryną, koperkiem i sosem ogórkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 4,08 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z finecooking.com ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, grube steki z miecznika, miętę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowany łosoś cytrynowo-koperkowy z sałatką z ogórka, Grillowana Miecznik Z Sosem Cytrynowo-Kaparowym, oraz Grillowany filet z łososia z sosem ogórkowo-koperkowym.

Instrukcje

1
Umieść ogórek w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Dodać sok z cytryny i cukier, wrzucić do połączenia, doprawić solą i pieprzem do smaku. Wymieszaj oliwę z oliwek, koperek, szalotkę i miętę, a w razie potrzeby dodaj więcej soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3
Odstawić na 30 minut, aby umożliwić smaki do ślubu. Smak do przyprawy ponownie tuż przed podaniem i dostosować w razie potrzeby. Grilluj miecznika: oczyścić i naoliwić ruszty na grillu gazowym i podgrzać grill do średniej wysokości lub przygotować średnio gorący ogień węglowy. W międzyczasie obficie posmaruj obie strony miecznika oliwą i dopraw obie strony solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya SazonGoya Sazon
MiecznikMiecznik
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Pozostaw rybę w temperaturze pokojowej przez 15 minut (podczas gdy grill się nagrzewa). Grilluj steki z miecznika bezpośrednio nad źródłem ciepła (przykryte na grillu gazowym, odkryte na grillu węglowym), bez dotykania, dopóki nie będą miały dobrych znaków grilla, 2 do 4 minut. Odwróć steki i grill, aż drugie strony mają dobre znaki grill i ryby jest zrobione do własnych upodobań, kolejny 2 do 4 minut. (Sprawdź, czy nie ma zadków, krojąc na grubsze kawałki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z MiecznikaSteki Z Miecznika
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Podawać natychmiast, polane sosem ogórkowym. Propozycje Serwowania
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
6
Grillowana cukinia ze szczypiorkiem Oilis idealna Strona do tego dania.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1
Rozmiar
2
na bazie sześciu porcji, kalorii
1
360, tłuszcz
2
21, Kalorie Tłuszczowe
1
180, Tłuszcze Nasycone
2
4, białko
3
40, Tłuszcz Jednonienasycony
4
12, węglowodany
5
390, Cholesterol
6
65, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
2, Tłuszcz Wielonienasycony
2
5, sód

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn