Grillowana miecznik z sezamowo-cebulowym smakiem
Grillowana miecznik z sezamowo-cebulowym smakiem jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 4,93 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 619 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju sezamowego, czosnku, octu ryżowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Łosoś z cebulką, Miecznik z oliwą, Pinenutem i pietruszką, oraz Miecznik Z Oliwą, Orzeszkami Piniowymi I Pietruszką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj węgle do grillowania lub rozgrzej brojlery.
Połącz wszystkie składniki (przez sól, do smaku) w robocie kuchennym i proces aż do mielenia. Nie przesadzaj z puree.
Steki z miecznika opłucz i osusz papierowymi ręcznikami.
W małej misce, ubić razem sos sojowy, cukier, i olej. Potrzyj rybę solą i pieprzem i zmiażdż mieszanką sojową. Grill lub broil aż tylko gotowane przez, o 4 protokół z każdej strony.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.