Grillowana miecznik z salsą pomidorowo-ogórkową

Grillowana miecznik z salsą pomidorowo-ogórkową może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 35g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 4,52 zł za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka oleju do gotowania, pomidory śliwkowe, koperek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana miecznik z salsą z limonki ogórkowej, Grillowana miecznik z ogórkowo-melonową salsą przepis, oraz Mesquite Grillowana miecznik ze zwęgloną salsą pomidorową.
Instrukcje
Zapalić grill lub podgrzać brojlery. Połówki pomidorów zalać 1 łyżeczką oleju. Smażyć pomidory pokrojone na boki (lub smażyć je pokrojone na boki), aż Skórki zaczną czernieć, o 10 protokół. Zsuń skórki i włóż pomidory do średniej szklanki lub miski ze stali nierdzewnej.
Dodaj ogórek, sok z cytryny, koperek, 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Wymieszać, aby rozbić pomidory i połączyć składniki.
Miecznik zalać pozostałymi 2 łyżeczkami oleju i posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Grill lub smażyć rybę przez 4 minuty. Włączyć i gotować, aż złoty kolor i po prostu zrobić, 4 do 5 minut dłużej.
Alternatywy dla ryb: halibut, marlin i steki z łososia są również pyszne z grilla, a każdy z nich pasuje do salsy.
Odmiany: zamiast koperku użyj 1 łyżki posiekanej świeżej bazylii. Łyżka świeżej mięty to kolejna smaczna alternatywa.
Rekomendacja win: lekkie białe wino z dużą ilością orzeźwiającej kwasowości jest idealne zarówno do ryb, jak i świeżych warzyw. Spróbuj Muscadet de Svre-et-Maine z Doliny Loary we Francji.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.