Grillowana miecznik z salsą pomidorowo-ogórkową

Grillowana miecznik z salsą pomidorowo-ogórkową
Grillowana miecznik z salsą pomidorowo-ogórkową może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 35g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 4,52 zł za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka oleju do gotowania, pomidory śliwkowe, koperek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana miecznik z salsą z limonki ogórkowej, Grillowana miecznik z ogórkowo-melonową salsą przepis, oraz Mesquite Grillowana miecznik ze zwęgloną salsą pomidorową.

Instrukcje

1
Zapalić grill lub podgrzać brojlery. Połówki pomidorów zalać 1 łyżeczką oleju. Smażyć pomidory pokrojone na boki (lub smażyć je pokrojone na boki), aż Skórki zaczną czernieć, o 10 protokół. Zsuń skórki i włóż pomidory do średniej szklanki lub miski ze stali nierdzewnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Dodaj ogórek, sok z cytryny, koperek, 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Wymieszać, aby rozbić pomidory i połączyć składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Miecznik zalać pozostałymi 2 łyżeczkami oleju i posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Grill lub smażyć rybę przez 4 minuty. Włączyć i gotować, aż złoty kolor i po prostu zrobić, 4 do 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Podawać z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
5
Alternatywy dla ryb: halibut, marlin i steki z łososia są również pyszne z grilla, a każdy z nich pasuje do salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z łososiaStek Z łososia
HalibutHalibut
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Odmiany: zamiast koperku użyj 1 łyżki posiekanej świeżej bazylii. Łyżka świeżej mięty to kolejna smaczna alternatywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
świeża Miętaświeża Mięta
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
7
Rekomendacja win: lekkie białe wino z dużą ilością orzeźwiającej kwasowości jest idealne zarówno do ryb, jak i świeżych warzyw. Spróbuj Muscadet de Svre-et-Maine z Doliny Loary we Francji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
MuscadetMuscadet
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn