Grillowana Miecznik Z Rozmarynem

Grillowana Miecznik Z Rozmarynem
Grillowana miecznik z rozmarynem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.14 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 228 kalorii, 23G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 60 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz steki z miecznika, rozmaryn, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest całkiem dobre. Grillowany Rozmaryn Miecznik, Miecznik grillowany w / rozmaryn, oraz Grillowana miecznik z rozmarynem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Wymieszać wino, czosnek i 1 łyżeczka rozmarynu razem w 8 calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Rybę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Umieść w naczyniu do pieczenia, obracając się do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
W małej misce wymieszaj sok z cytryny, oliwę z oliwek i pozostały rozmaryn. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Przełóż rybę do naczynia wyłożonego papierowym ręcznikiem i wyrzuć marynatę. Lekko olejowy ruszt grillowy, aby zapobiec przywieraniu. Grilluj ryby 10 minut, obracając raz lub do momentu, gdy ryby można łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Rybę wyjąć na talerz. Łyżka sosu cytrynowego nad rybą, a każdy filet polać plasterkiem cytryny do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn