Grillowana Miecznik Z Rozmarynem

Grillowana miecznik z rozmarynem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.14 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 228 kalorii, 23G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 60 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz steki z miecznika, rozmaryn, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest całkiem dobre. Grillowany Rozmaryn Miecznik, Miecznik grillowany w / rozmaryn, oraz Grillowana miecznik z rozmarynem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wymieszać wino, czosnek i 1 łyżeczka rozmarynu razem w 8 calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Rybę posypać solą i pieprzem.
Umieść w naczyniu do pieczenia, obracając się do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
W małej misce wymieszaj sok z cytryny, oliwę z oliwek i pozostały rozmaryn. Odstawić.
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Przełóż rybę do naczynia wyłożonego papierowym ręcznikiem i wyrzuć marynatę. Lekko olejowy ruszt grillowy, aby zapobiec przywieraniu. Grilluj ryby 10 minut, obracając raz lub do momentu, gdy ryby można łatwo płatkować widelcem.
Rybę wyjąć na talerz. Łyżka sosu cytrynowego nad rybą, a każdy filet polać plasterkiem cytryny do dekoracji.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.