Grillowana Miecznik Z Pikantnym Sosem Tropikalnym

Grillowana Miecznik Z Pikantnym Sosem Tropikalnym
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Grillowana miecznik z pikantnym sosem tropikalnym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 1. Na 22,0 zł za porcję, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1635 kalorii, 185g białka, oraz 61 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz miecznik, ząbki czosnku, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Grillowana Miecznik Z Pikantnym Sosem Tropikalnym, Ostra Grillowana Miecznik, oraz Grillowana miecznik, fasolka szparagowa i pikantna Salsa pomidorowa.

Instrukcje

1
Obierz pomarańczę, usuwając całą gorzką białą skórkę i grubo posiekaj. Grubo posiekać cebulę. Posiekaj zielenie szalotki. Zestaw aside.In patelnia z sosem, wrzucić pomarańczę, cebulę, zielenie szalotki i ananasa wraz z sokiem, pasta pomidorowa, czosnek, skrobia kukurydziana, sól, płatki papryki i cayenne. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Ciągle mieszając, aby nie spalić. Gotować bez przykrycia, przez około 10 minut. Mieszaj.Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż robi się ładne i grube, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Miecznik pokroić na cztery steki.Top każdy stek z 1/4 sosu i grilla, obracając raz, na około 12 minut lub aż steki płatki testowane widelcem.Uwaga: sos można przygotować z wyprzedzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia66
Magazyn