Grillowana Miecznik Z Pikantnym Sosem Tropikalnym

Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Grillowana miecznik z pikantnym sosem tropikalnym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 1. Na 22,0 zł za porcję, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1635 kalorii, 185g białka, oraz 61 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz miecznik, ząbki czosnku, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Grillowana Miecznik Z Pikantnym Sosem Tropikalnym, Ostra Grillowana Miecznik, oraz Grillowana miecznik, fasolka szparagowa i pikantna Salsa pomidorowa.
Instrukcje
Obierz pomarańczę, usuwając całą gorzką białą skórkę i grubo posiekaj. Grubo posiekać cebulę. Posiekaj zielenie szalotki. Zestaw aside.In patelnia z sosem, wrzucić pomarańczę, cebulę, zielenie szalotki i ananasa wraz z sokiem, pasta pomidorowa, czosnek, skrobia kukurydziana, sól, płatki papryki i cayenne. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Ciągle mieszając, aby nie spalić. Gotować bez przykrycia, przez około 10 minut. Mieszaj.Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż robi się ładne i grube, o 10 protokół.
Miecznik pokroić na cztery steki.Top każdy stek z 1/4 sosu i grilla, obracając raz, na około 12 minut lub aż steki płatki testowane widelcem.Uwaga: sos można przygotować z wyprzedzeniem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.