Grillowana Miecznik Z Pikantnym Masłem
Grillowana miecznik z pikantnym masłem złożonym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1015 kalorii, 46g białka, oraz 92g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 2 i kosztuje 6,14 zł za porcję. Jeśli masz stek z miecznika, oliwę z oliwek, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowany łosoś z masłem cytrynowo-pieprzowym, Grillowany łosoś z masłem ziołowo-cytrynowym Meyer, oraz Grillowana miecznik z balsamicznym brązowym masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na początku dnia wymieszaj 1 TB soli koszernej do filiżanki ciepłej wody. Dobrze wymieszać do rozpuszczenia. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Zmiksować mielony czosnek, skórkę z cytryny, pietruszkę, płatki czerwonej papryki i sos Worcestershire do zmiękczonej maślanki dobrze. Umieścić w ramekin i przechowywać w lodówce.
Około 1/2 godziny przed gotowaniem włożyć miecznika do solanki na 10 minut, obracając raz po 5 minutach. Ryby dobrze opłucz i osusz.
Pozwól rybom osiągnąć temperaturę pokojową i zacznij grillować. Wyjmij złożone masło z lodówki i pozwól mu osiągnąć temperaturę pokojową.
Stek z miecznika natrzeć oliwą z oliwek i obficie posypać świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Grill ryby na bezpośrednim ogniu, aż tylko gotowane przez, o 5 minut na stronie (w zależności od grubości).
Pozostaw rybę pod przykryciem na 5 minut.
Podawać z masłem złożonym ułożonym na wierzchu i posypaną łuszczącą się solą morską.
(Masło jest niesamowite na bagietce, zbyt!)