Grillowana meksykańska kukurydza z cremą
Grillowana meksykańska kukurydza z cremą może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,23 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz limonkowe kliny, chipotle chili w proszku, crema mexicana i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kukurydza Z Grilla, Crema Mexicana I Cilantro Crostini, Kukurydza Z Grilla, Crema Mexicana I Cilantro Crostini, oraz Helado de Maíz y Crema (lody kukurydziano-kremowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki.
Umieść kukurydzę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; gotuj 12 minut lub aż kukurydza będzie lekko rumiana, często obracając.
Na talerzu ułożyć kukurydzę, skropić kremem.
Posypać mieszanką chipotle.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.