Grillowana makrela z sycylijską Kaparowo-pomidorową salsą

Grillowana makrela z sycylijską Kaparowo-pomidorową salsą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 467 kalorii. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Mieszanka kaparów, ząbek czosnku, makrela i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Grillowany łosoś z salsą pomidorową, ogórkową i Kaparową, Salsa Pomidorowo-Kaparowa, oraz Grillowana Makrela Z Pikantnym Dżemem Pomidorowym.
Instrukcje
Doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia.
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Ziemniaki odcedzić i lekko ostudzić, a następnie pokroić w ćwiartki.
Na średniej patelni podgrzać 3 łyżki oleju.
Dodać ziemniaki i gotować na dużym ogniu, aż lekko rumiane w miejscach, o 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować, aż ziemniaki są rumiane i czosnek jest chrupiące, o 3 minut dłużej. Doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Rozgrzać patelnię grillową. W misce wrzucić pomidory, kapary i sok z cytryny; doprawić solą i pieprzem.
Makrele posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grillować na dużym ogniu przez 7 minut, obracając raz, aż lekko zwęglone i gotowane przez.
Przełóż rybę na talerze i top z salsą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.