Grillowana kukurydza z masłem limonkowym

Grillowana kukurydza z masłem limonkowym
Grillowana kukurydza z masłem limonkowym to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 90 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz skórkę z limonki, kłosy obrane kukurydzą, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane Nibblersy kukurydziane® z masłem limonkowym, Grillowana kukurydza z Chipotle-masłem limonkowym, oraz Grillowana kukurydza na kolbie z czosnkowym masłem limonkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Umieść kukurydzę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 12 minut lub do czasu zakończenia, okazjonalnie obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
W małej misce połącz masło, skórkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Podawać z kukurydzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn