Grillowana kukurydza z masłem Chipotle i serem Parmezanowym
Need a przystawka bezglutenowa? Grillowana kukurydza z masłem Chipotle i serem Parmezańskim może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 14g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oleju roślinnego, kukurydzy, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Grillowana kukurydza z masłem Chipotle, grillowana kukurydza z masłem limonkowym chipotle, oraz Grillowana kukurydza z Chipotle-masłem limonkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Podczas gdy grill jest ogrzewanie, doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać kłosy kukurydzy i gotować przez 2 protokół.
Usunąć kukurydzę i osuszyć ręcznikiem. Odstawić.
Wymieszać masło i proszek chile razem w małej misce, i odstawić.
Dobrze posmarować ruszt grillem i rozprowadzić oliwę z oliwek na kłosach kukurydzy. Ułóż kukurydzę na ruszcie i grillu, obracając uszy, aż będą miały ładne ślady grilla, około 3 minut.
Przenieś kłosy kukurydzy na talerz i posmaruj je masłem chipotle.
Posypać parmezanem i od razu podawać.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;