Grillowana kukurydza z masłem Chipotle i serem Parmezanowym

Grillowana kukurydza z masłem Chipotle i serem Parmezanowym
Need a przystawka bezglutenowa? Grillowana kukurydza z masłem Chipotle i serem Parmezańskim może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 14g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oleju roślinnego, kukurydzy, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Grillowana kukurydza z masłem Chipotle, grillowana kukurydza z masłem limonkowym chipotle, oraz Grillowana kukurydza z Chipotle-masłem limonkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Podczas gdy grill jest ogrzewanie, doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
GarnekGarnek
3
Dodać kłosy kukurydzy i gotować przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
4
Usunąć kukurydzę i osuszyć ręcznikiem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
5
Wymieszać masło i proszek chile razem w małej misce, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dobrze posmarować ruszt grillem i rozprowadzić oliwę z oliwek na kłosach kukurydzy. Ułóż kukurydzę na ruszcie i grillu, obracając uszy, aż będą miały ładne ślady grilla, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
KukurydzaKukurydza
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Przenieś kłosy kukurydzy na talerz i posmaruj je masłem chipotle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
MasłoMasło
8
Posypać parmezanem i od razu podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
9
artykuł var
10
Typ_27_data = {};
11
artykuł
12
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn