Grillowana kukurydza z masłem Chipotle

Grillowana kukurydza z masłem Chipotle
Grillowana kukurydza z masłem Chipotle jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, queso fresco, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana kukurydza z Chipotle-masłem limonkowym, grillowana kukurydza z masłem limonkowym chipotle, oraz Grillowana słodka kukurydza z Chipotle-masłem limonkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kukurydzę, łuski, zanurzyć w dużej misce z zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Niech namoczyć przez co najmniej 30 minut.
3
Masło rozpuścić w małym rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Dodaj mielone chili chipotle, sok z limonki, sól, i czarny pieprz; gotować przez 30 sekund, mieszając do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
5
Rozgrzej grill do średniej wysokości. Kukurydza łuskana; pędzel z masłem chipotle do pokrycia. Grilluj około 4 minut, często obracając, lub tylko do momentu, gdy kukurydza będzie miękka i ładnie rumiana. Top natychmiast z pokruszonym serem, i podawać z plasterkami limonki, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KruszySer Kruszy
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn