Grillowana Kukurydza Południowo-Zachodnia

Grillowana Kukurydza Południowo-Zachodnia
Grillowana kukurydza jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 109 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól, czosnek w proszku, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Południowo-Zachodnia Sałatka Kukurydziana, Południowo-Zachodnia Patelnia Kukurydzy, oraz Południowo-Zachodnia Kukurydza Smażona.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy. Starannie szczotkuj stojak do grilla olejem rzepakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Kłaść kukurydzę bezpośrednio na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 8 do 10 minut, obracając od czasu do czasu, aż lekko rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Tymczasem, w małej misce, wymieszać sól i kolendry; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
W 8-calowej patelni nonstick, wymieszać 1 łyżkę oleju i kminek. Gotować na średnim ogniu około 30 sekund, często mieszając, aż pachną. Wymieszaj czosnek w proszku i czerwoną paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Mieszankę kminku posmarować gorącą kukurydzą; posypać mieszanką kolendry i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn