Grillowana Kukurydza Południowo-Zachodnia
Grillowana kukurydza jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 109 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól, czosnek w proszku, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Południowo-Zachodnia Sałatka Kukurydziana, Południowo-Zachodnia Patelnia Kukurydzy, oraz Południowo-Zachodnia Kukurydza Smażona.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. Starannie szczotkuj stojak do grilla olejem rzepakowym.
Kłaść kukurydzę bezpośrednio na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 8 do 10 minut, obracając od czasu do czasu, aż lekko rumiane ze wszystkich stron.
Tymczasem, w małej misce, wymieszać sól i kolendry; odstawić.
W 8-calowej patelni nonstick, wymieszać 1 łyżkę oleju i kminek. Gotować na średnim ogniu około 30 sekund, często mieszając, aż pachną. Wymieszaj czosnek w proszku i czerwoną paprykę.
Mieszankę kminku posmarować gorącą kukurydzą; posypać mieszanką kolendry i soli.