Grillowana kukurydza na kolbie z trzema aromatycznymi masłami

Grillowana kukurydza na kolbie z trzema aromatycznymi masłami
Przepis grillowana kukurydza na kolbie z Trio aromatycznych maseł jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na $1.6 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, masło, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 10 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Spróbuj Grillowana kukurydza na kolbie z trzema aromatycznymi masłami, Masło Aromatyzowane, oraz Masło Aromatyzowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać grill na świeżym powietrzu lub grill z płytą kuchenną do wysokości. Obrać łuski kukurydzy, ale nie usuwać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Usuń Cały jedwab z kukurydzy i pokryj kukurydzę sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3
Posypać kukurydzę solą i gładkimi łuskami z powrotem na miejsce. Natrzyj każdą łuskę wodą i umieść bezpośrednio na grillu. Grill, obracając od czasu do czasu, aż ziarna zmiękną i łuski czernieją, 10 do 12 minut. Odciągnąć łuski i podawać kukurydzę z 1 łyżeczką masła smakowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło AromatyzowaneMasło Aromatyzowane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1
Za pomocą łyżki wymieszać masło z odpowiednimi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
2
Zwiń każdy w kształt kłody i owiń w folię lub papier woskowy. Przechowywać w lodówce do firmy, 2 do 3 godzin, a następnie zmiękczyć do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
3
Self
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn