Grillowana kukurydza na kolbie z trzema aromatycznymi masłami

Grillowana kukurydza na kolbie z trzema aromatycznymi masłami
Przepis grillowana kukurydza na kolbie z Trio aromatycznych maseł jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na $1.6 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, masło, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 10 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Spróbuj Grillowana kukurydza na kolbie z trzema aromatycznymi masłami, Masło Aromatyzowane, oraz Masło Aromatyzowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać grill na świeżym powietrzu lub grill z płytą kuchenną do wysokości. Obrać łuski kukurydzy, ale nie usuwać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Usuń Cały jedwab z kukurydzy i pokryj kukurydzę sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3
Posypać kukurydzę solą i gładkimi łuskami z powrotem na miejsce. Natrzyj każdą łuskę wodą i umieść bezpośrednio na grillu. Grill, obracając od czasu do czasu, aż ziarna zmiękną i łuski czernieją, 10 do 12 minut. Odciągnąć łuski i podawać kukurydzę z 1 łyżeczką masła smakowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło AromatyzowaneMasło Aromatyzowane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
1
Za pomocą łyżki wymieszać masło z odpowiednimi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Zwiń każdy w kształt kłody i owiń w folię lub papier woskowy. Przechowywać w lodówce do firmy, 2 do 3 godzin, a następnie zmiękczyć do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
3
Self
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn