Grillowana kukurydza na kolbie z trzema aromatycznymi masłami
Przepis grillowana kukurydza na kolbie z Trio aromatycznych maseł jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na $1.6 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, masło, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 10 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Spróbuj Grillowana kukurydza na kolbie z trzema aromatycznymi masłami, Masło Aromatyzowane, oraz Masło Aromatyzowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać grill na świeżym powietrzu lub grill z płytą kuchenną do wysokości. Obrać łuski kukurydzy, ale nie usuwać.
Usuń Cały jedwab z kukurydzy i pokryj kukurydzę sprayem do gotowania.
Posypać kukurydzę solą i gładkimi łuskami z powrotem na miejsce. Natrzyj każdą łuskę wodą i umieść bezpośrednio na grillu. Grill, obracając od czasu do czasu, aż ziarna zmiękną i łuski czernieją, 10 do 12 minut. Odciągnąć łuski i podawać kukurydzę z 1 łyżeczką masła smakowego.
Za pomocą łyżki wymieszać masło z odpowiednimi składnikami.
Zwiń każdy w kształt kłody i owiń w folię lub papier woskowy. Przechowywać w lodówce do firmy, 2 do 3 godzin, a następnie zmiękczyć do temperatury pokojowej przed podaniem.