Grillowana kukurydza na kolbie z trzema aromatycznymi masłami

Grillowana kukurydza na kolbie z trzema aromatycznymi masłami
Przepis grillowana kukurydza na kolbie z Trio aromatycznych maseł jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na $1.6 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, masło, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 10 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Spróbuj Grillowana kukurydza na kolbie z trzema aromatycznymi masłami, Masło Aromatyzowane, oraz Masło Aromatyzowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać grill na świeżym powietrzu lub grill z płytą kuchenną do wysokości. Obrać łuski kukurydzy, ale nie usuwać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Usuń Cały jedwab z kukurydzy i pokryj kukurydzę sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3
Posypać kukurydzę solą i gładkimi łuskami z powrotem na miejsce. Natrzyj każdą łuskę wodą i umieść bezpośrednio na grillu. Grill, obracając od czasu do czasu, aż ziarna zmiękną i łuski czernieją, 10 do 12 minut. Odciągnąć łuski i podawać kukurydzę z 1 łyżeczką masła smakowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło AromatyzowaneMasło Aromatyzowane
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
1
Za pomocą łyżki wymieszać masło z odpowiednimi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2
Zwiń każdy w kształt kłody i owiń w folię lub papier woskowy. Przechowywać w lodówce do firmy, 2 do 3 godzin, a następnie zmiękczyć do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
3
Self
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn