Grillowana kukurydza na kolbie z masłem Cilantro Queso fresco

Grillowana kukurydza na kolbie z masłem Cilantro Queso fresco
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj grillowaną kukurydzę na kolbie z masłem Cilantro Queso fresco spróbuj. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz sól koszerna, kolendra, kłosy kukurydzy na kolbie w łuskach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana kukurydza na kolbie z masłem czosnkowym, świeżą limonką i Queso Fresco, Grillowana kukurydza z Queso Fresco, oraz Sałatka z grilla i kukurydzy z Queso Fresco dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usunąć jedwab z kukurydzy, ale pozostawić łuski nienaruszone. Umieść kukurydzę w dużej misce z 1/4 szklanki soli i wody na pokrycie. Moczyć około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Rozgrzać grill do średniej wysokości (350 do 450). Tymczasem wir queso fresco, masło, majonez i skórka z limonki w robocie kuchennym, aż będzie dość gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Queso FrescoQueso Fresco
MajonezMajonez
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Dodaj kolendrę i pulse, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
4
Rozłóż połowę mieszanki masła na talerzu, a resztę łyżką do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Grill kukurydza, pokryte, obracając od czasu do czasu, do miękkości (obrać łuski, aby sprawdzić), 10 do 15 minut. Obrać łuski z kolb i związać pasem łuski.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Roll kolby w mieszaninie masła na talerzu do powlekania (użyj elastycznej szpatułki, aby pomóc), a następnie ustawić na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
7
Podawać z pozostałym masłem i więcej soli, aby dodać do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SólSól
8
* Znajdź queso fresco w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych i rynkach latynoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Queso FrescoQueso Fresco
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn