Grillowana kukurydza na kolbie z masłem Cilantro Queso fresco

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj grillowaną kukurydzę na kolbie z masłem Cilantro Queso fresco spróbuj. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz sól koszerna, kolendra, kłosy kukurydzy na kolbie w łuskach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana kukurydza na kolbie z masłem czosnkowym, świeżą limonką i Queso Fresco, Grillowana kukurydza z Queso Fresco, oraz Sałatka z grilla i kukurydzy z Queso Fresco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć jedwab z kukurydzy, ale pozostawić łuski nienaruszone. Umieść kukurydzę w dużej misce z 1/4 szklanki soli i wody na pokrycie. Moczyć około 1 godziny.
Rozgrzać grill do średniej wysokości (350 do 450). Tymczasem wir queso fresco, masło, majonez i skórka z limonki w robocie kuchennym, aż będzie dość gładka.
Dodaj kolendrę i pulse, aby wymieszać.
Rozłóż połowę mieszanki masła na talerzu, a resztę łyżką do małej miski.
Grill kukurydza, pokryte, obracając od czasu do czasu, do miękkości (obrać łuski, aby sprawdzić), 10 do 15 minut. Obrać łuski z kolb i związać pasem łuski.
Roll kolby w mieszaninie masła na talerzu do powlekania (użyj elastycznej szpatułki, aby pomóc), a następnie ustawić na talerzu.
Podawać z pozostałym masłem i więcej soli, aby dodać do smaku.
* Znajdź queso fresco w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych i rynkach latynoskich.