Grillowana kukurydza na kolbie z Chile i limonką

Przepis grillowana kukurydza na kolbie z Chile i limonką jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz kłosy kukurydzy, gruboziarnistą sól koszerną, crema mexicana i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chile Lime grillowana kukurydza na kolbie, Grillowana kukurydza z Chile-pasta z limonki, oraz Chile-kukurydza z grilla z limonką (i Gratis) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj crema mexicana, świeży sok z limonki, proszek chile i grubą sól koszerną w małej misce, aby wymieszać. Czy z wyprzedzeniem można wykonać 6 godzin wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Przygotować grill (średnie ciepło).
Usuń zewnętrzne łuski z kukurydzy, pozostawiając wewnętrzne bladozielone łuski przymocowane. Złóż wewnętrzne łuski; Usuń jedwab kukurydziany.
Posypać kukurydzę solą i pieprzem. Owiń wewnętrzne łuski wokół kukurydzy. Grilluj kukurydzę, aż łuski zostaną zwęglone i zaczną się odciągać, a kukurydza będzie miękka, często się obracając, około 10 minut. Grilluj ćwiartki limonki, aż lekko zwęglone, około 5 minut.
Odciągnij łuski od kukurydzy, aby odsłonić ziarna.
Na talerzu ułożyć kukurydzę i limonkę.
Posmaruj kukurydzę mieszanką kremy i limonki.