Grillowana kukurydza Jalapeño-Limonka na kolbie

Grillowana kukurydza Jalapeno-Limonka na kolbie to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz ząbek czosnku, sól i pieprz, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowana Kukurydza Z Jalapeño-Masłem Limonkowym, Grillowana Kukurydza Z Masłem Limonkowym Jalapeno, oraz Grillowana kukurydza na kolbie z Jalapeño-masłem limonkowym.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła. Posmarować kukurydzę lekko sprayem do gotowania.
Posypać pożądaną ilością soli i pieprzu. Kukurydza Grill, pokryte pokrywą grill, 15 minut lub aż złoty kolor brązowy, obracając od czasu do czasu.
W międzyczasie wymieszaj masło i kolejne 5 składników.
Wyjąć kukurydzę z grilla i pokroić na trzy części.
Podawać kukurydzę z masłem.
Dekorować, w razie potrzeby.