Grillowana kukurydza i Vidalia cebula Salsa

Grillowana kukurydza i Vidalia cebula Salsa
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Grillowana kukurydza i Vidalian Salsa cebulowa może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.76 za porcję. Jeśli masz sól koszerna, vidalian cebula, kłosy kukurydzy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sałatka cebulowa z kukurydzy i Vidalian, Kasza serowa z kukurydzą i cebulą Vidalian, oraz Grillowana Sałatka Cebulowa Vidalian dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować grill lub brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Umieść kukurydzę na grillu lub patelni brojlerów; gotować 20 minut lub aż kukurydza jest lekko rumiane, obracając co 5 minut. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Pokrój ziarna z kłosów kukurydzy na 3 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
4
Umieścić cebulę na ruszcie grillowym pokrytym sprayem do gotowania; gotować 5 minut z każdej strony. Ochłodzić i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Połączyć kukurydzę, cebula, i pozostałe składniki w dużej misce; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie.
#33 Wine Spectator Top 100 of 2020 Piwnice Ken Wright Willamette Valley Pinot Noir to reprezentacja wielu pojedynczych winnic Pinot Noir w jednej butelce. Dojrzała wiśnia rainier, czerwona śliwka i jeżyna są osadzone między nutami płatka róży, cedru i obróconej ziemi. Wino jest żywe i żywe na podniebieniu z hojnym wykończeniem.
#33 Wine Spectator Top 100 of 2020 Piwnice Ken Wright Willamette Valley Pinot Noir to reprezentacja wielu pojedynczych winnic Pinot Noir w jednej butelce. Dojrzała wiśnia rainier, czerwona śliwka i jeżyna są osadzone między nutami płatka róży, cedru i obróconej ziemi. Wino jest żywe i żywe na podniebieniu z hojnym wykończeniem.
#33 Wine Spectator Top 100 of 2020The Ken Wright Cellars Willamette Valley Pinot Noir is a representation of many of the single vineyard Pinot Noir sites in one bottle. Ripe rainier cherry, red plum and blackberry are nestled between notes of rose petal, cedar and turned earth. The wine is vibrant and lively on the palate with a generous finish.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn