Grillowana kreolska wieprzowina i papryka

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej kreolskiej wieprzowiny i papryki. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 20g białka, oraz 31 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka octu winnego, pasty pomidorowej, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana kreolska wieprzowina i Chili, Grillowana wieprzowina i papryka Poblano, oraz Grillowana wieprzowina i papryka Poblano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do niskiego lub umiarkowanego ciepła lub ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Stojak natryskowy lub patelnia brojlerów z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Umieść paprykę na grillu lub stojaku na patelni brojlerów. Grill papryki 4 do 5 cali od ciepła około 4 minut, obracając kilka razy, aż skóra jest pęcherze i zwęglone.
Paprykę umieścić w papierowej torbie. Zamknąć szczelnie; odstawić na 15 minut.
Wymieszać pastę pomidorową, wodę, ocet, sos Worcestershire, musztardę i tymianek; odstawić.
Paprykę wyjąć z worka. Odkleić skórę; wyrzucić. Trzymaj paprykę ciepłą.
Wyciąć nadmiar tłuszczu z kotletów wieprzowych. Ukoś zewnętrzną krawędź tłuszczu na wieprzowinie o głębokości 1/4 cala, aby zapobiec zwijaniu się. Obie strony wieprzowiny pocierać mieszanką przypraw Cajun.
Umieścić wieprzowinę na półce lub patelni brojlerów. Grill wieprzowina 4 do 5 cali od ciepła 4 minut lub aż przyprawy Brązy; szczotka z sosem pomidorowym. Grill 1 minuta; obrót. Grilluj 3 minuty dłużej; posmaruj sosem. Grill 1 do 2 minut dłużej.
Podgrzać pozostały sos do wrzenia; podawać na wieprzowinie i papryce.