Grillowana Kolba kukurydzy z masłem czosnkowym, świeżą limonką i serem Cotija

Grillowana Kolba kukurydzy z masłem czosnkowym, świeżą limonką i serem Cotija to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Za 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 639 kalorii, 10g białka, oraz 52g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 44 powie, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką masło, limonki, kukurydzę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Działa najlepiej jako dodatek, i odbywa się w około 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Grillowana Kolba kukurydzy z masłem czosnkowym, świeżą limonką i serem Cotija, Grillowana Kolba kukurydzy z masłem czosnkowym, świeżą limonką i serem Cotija, oraz Grillowana Kolba kukurydzy z masłem Chili-limonkowym i serem Cotija.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill do średniego. Obierz łuski kukurydzy bez ich usuwania.
Usuń jedwabie i odzyskaj kukurydzę za pomocą łuski. Moczyć w dużej misce z zimną wodą przez 30 minut.
Usuń kukurydzę z wody i strząśnij nadmiar.
Umieść kukurydzę na grillu, zamknij pokrywę i grilluj przez 15 do 20 minut.
Rozpakuj kukurydzę i posmaruj masłem czosnkowym.
Posyp serem cotija i wyciśnij limonką.
Posyp posiekanym szczypiorkiem, do dekoracji.
Połącz masło, czosnek, habanero i szczypiorek w robocie kuchennym i przetwarzaj na gładką masę. Dopraw solą i pieprzem. Odłóż na bok, aż będzie gotowy do użycia.