Grillowana kiełbasa Reubens z ciepłą musztardowo-Kminkową kiszoną kapustą

Grillowana kiełbasa Reubens z ciepłą musztardowo-Kminkową kiszoną kapustą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Grillowany Split Kielbasa Reubens z ciepłą musztardowo-Kminkową kiszoną kapustą spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz paprykę, masło, kiełbasa z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kapusta Kiszona & Kiełbasa Kanapka Z Grilla, Kiełbasa grillowana z kapustą kiszoną i cebulą, oraz Sałatka z kiełbasan i soczewicy z ciepłym sosem musztardowo-koprowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej patelnię do średniej wysokości.ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu. Podsmaż nasiona kilka minut, a następnie wymieszać z kiszoną kapustą, piwem lub cydrem i musztardą i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Pokroić kiełbasę na 4 porcje i podzielić kawałki kiełbasy na pół w poprzek, otwierając je. Grilluj kiełbaski na gorącej patelni, aż będą chrupiące z obu stron, w sumie około 7 do 8 minut. Wytrzyj część smaru z patelni i upuść ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KielbasaKielbasa
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Lekko posmarować 1 bok każdej kromki chleba. Build butter-side-out kanapki z grillowanej kiełbasy, kapusta kiszona, i 2 plastry sera; rozprowadzić górę każdej kanapki z papryką smakiem przed ustawieniem w miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
KielbasaKielbasa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
5
Grill kanapki na patelni, aż chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Tnij i podawaj.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn