Grillowana kałamarnica z sosem cytrynowo-kaparowym

Grillowana kałamarnica z sosem cytrynowo-kaparowym
Grillowana kałamarnica z sosem cytrynowo-kaparowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 18g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.64 za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka extravirgin oliwy z oliwek, kapary, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana Miecznik Z Sosem Cytrynowo-Kaparowym, Grillowane kotlety cielęce i Radicchio z sosem cytrynowo-kaparowym, oraz Sałatka Z Grillowanych Kalmarów Z Cytryną, Kaparami I Pietruszką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Połącz pierwsze 6 składników i 1 łyżeczkę oleju w robocie kuchennym i przetworz do uzyskania gładkiej konsystencji. Z włączonym procesorem powoli dodawać wodę przez zsyp żywności; proces aż do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
Przenieść mieszaninę do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać paprykę i cebulę i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Połączyć pozostałe 1 łyżeczka oleju i kałamarnicy; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6
Na kalmary posypać solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
KałamarnicaKałamarnica
7
Umieść kałamarnicę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 3 minuty lub do końca, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Kalmary pokroić w cienkie paski; dodać do mieszaniny oliwek, rzucając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
KałamarnicaKałamarnica
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn