Grillowana kałamarnica z sałatką z sałaty Górniczej i zielonym sosem

Grillowana kałamarnica z sałatką z sałaty Górniczej i zielonym sosem
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Grillowana kałamarnica z sałatką z sałaty Górniczej i zielonym sosem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 664 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $5.25 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, pietruszka z płaskim liściem, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowana kałamarnica z sałatą Miner ' s salad & Mint , pietruszka, Pesto anchois, Black Squid Ink Risotto z grillowanymi krewetkami, homarem i winegretem z zielonej cebuli, oraz Grillowana kałamarnica z sosem cytrynowo-kaparowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce połącz skórkę z cytryny i sok z czosnkiem, pimentn, oliwą z oliwek i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj kałamarnicę i wrzucić do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
3
W robocie kuchennym połącz anchois z kaparami, szalotką, czosnkiem, pietruszką, miętą, szczypiorkiem i skórką z cytryny oraz sokiem i przerabiaj do zmielenia. Z włączoną maszynką powoli wlewamy oliwę z oliwek. Doprawić zielony sos solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
W dużej misce, łyżka soku z cytryny na szalotki i odstawić na 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Ubić oliwę z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Dodaj sałatę górniczą, ciecierzycę, miętę i pietruszkę i wrzuć sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
7
W międzyczasie zapal grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
8
Z marynaty wyjąć kałamarnicę i doprawić solą. Grilluj kalmary na dużym ogniu, aż zostaną lekko zwęglone i tylko ugotowane, około 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
KałamarnicaKałamarnica
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
9
Usypać sałatkę na 4 talerzach. Łyżka Zielonego sosu na talerze, top z grillowanej kałamarnicy i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
KałamarnicaKałamarnica
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn