Grillowana kałamarnica i cebula ze szczawiu

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej kalmary i cebuli torpedowej ze szczawiem. Jedna porcja zawiera 467 kalorii, 32G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 5,84 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kalmarów, liści szczawiu, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 81% to danie jest super. Podobne przepisy to Grillowane Kotlety Wieprzowe, Azjatyckie Gruszki I Cebula, Ginisang Pusit (kalmary w pomidorach i cebuli), oraz Spamsational Torpedo Subs.
Instrukcje
Rozpal grilla. W małej misce, połączyć 1/4 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia z sokiem z cytryny i doprawić sos solą i czarnym pieprzem.
Grill cebuli torpedo lub szalotki na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając kilka razy, aż zwęglone Na zewnątrz i po prostu przetargu w ciągu, o 20 protokół.
Przenieść cebulę do miski, przykryć wilgotną szmatką i pozostawić na parze przez 15 minut. Cebulę obrać i przyciąć końce.
Włożyć cebulę do dużej miski i ogrzać.
W misce skropić ciała kałamarnic oliwą z oliwek i obficie doprawić solą i pieprzem. Grilluj kalmary na dużym ogniu, aż będą lekko zwęglone i miękkie, około 1 minuty na stronę.
Przełożyć kałamarnice do miski z grillowaną cebulą. Powtórz z mackami.
Dodaj liście szczawiu i dressing do cebuli i kalmary i wrzucić do połączenia. Doprawić sałatkę solą i pieprzem. Ułóż sałatkę na 4 talerzach i podawaj od razu.