Grillowana kanapka z tilapią z ziołami cytrynowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 23,62 zł / porcja, ten przepis okładki 73% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 244g białka, 77 g tłuszczu, oraz w sumie 2575 kalorii. Ten przepis służy 1. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Recipezaar. Mieszanka bułek, cebula, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Blackberry Lemon Chess Pie z miodowym sosem Jumbleberry. Jak wygrałem Konkurs SF Food Wars-Pie or Die jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tilapia Cytrynowa, Czosnkowa I Ziołowa, Tilapia pokryta ziołami z cytryną, oraz Ziołowo-grillowane szaszłyki z krewetek z cytrynowo-ziołową fetą.
Instrukcje
1
NIE ROZMRAŻAĆ TILAPII.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tilapia
2
Umieść filety na dużej patelni lub talerzu i posmaruj masłem po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Dodać czosnek w proszku, sól, pieprz cytrynowy, pietruszka, i pieprz po obu stronach, jak również. W przypadku twardszych ryb używaj mniej masła (może lekko pogorszyć smak).
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Pieprz Cytrynowy
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Na każdy filet kładziemy plasterek cytryny i polewamy filety sokiem z cytryny.Zawiń wszystkie filety w folię i grilluj 7-12 minut w zależności od poziomu ciepła grilla. Polecam korzystanie z George Foreman grill dla najlepszych rezultatów.Pokrój filety na pół około 4-5 minut podczas grillowania, aby upewnić się, że dokładnie gotują.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
5
Filety ułożyć na lekko upieczonej bułce i dodać pomidory, cebulę, sałatę oraz majonez lub sos tartowy. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Tatarski
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.