Grillowana kanapka z wołowiną i pieprzem
Grillowana kanapka z wołowiną i pieprzem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 34g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz sól, parmezan, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kanapka Z Pieczoną Wołowiną I Słodką Wiśnią, Grillowana pieczona czerwona papryka i kanapka z szynką, oraz Pikantna włoska kanapka z cebulą, papryką i wołowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w małej misce. Rub mieszankę przypraw na jednej stronie steku; odstawić 10 minut.
Umieść stek na stojaku grillowym pokrytym natryskiem; grilluj 8 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Niech stek stać 10 minut.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony. Paprykę spłaszczyć ręcznie.
Umieść skórkę papryki w dół na stojaku do grillowania; grill 12 minut lub do poczernienia.
Paprykę umieścić w plastikowej torbie na suwak; zamknąć.
Odstawić na 10 minut. Obierz i pokrój każdą połowę na ćwiartki.
Połączyć majonez, ser, sok i 1 ząbek czosnku w małej misce, dobrze mieszając.
Rozprowadzić około 1/4 szklanki mieszanki majonezu na pokrojonej stronie każdej połowy chleba. Ułożyć wołowinę równomiernie na dolnej połowie; wierzch z papryką. Przykryć górną połową chleba, delikatnie naciskając.
Kanapkę pokroić na 4 kliny.