Grillowana kanapka z krabem z miękkiej skorupki z czerwoną sałatą i żółtymi pomidorami

Grillowana kanapka z kraba z miękkiej skorupki z czerwoną sałatą i żółtymi pomidorami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje $4.5 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 105 g tłuszczu, oraz w sumie 1898 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, kapustę, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cajun-przyprawiona kanapka z kraba z miękkiej skorupki z żółtym pieprzem i Kaparem Aioli, Kanapki Z Krabami Z Soft-Shell Z Singapore Slaw, oraz Grillowany lub smażony Krab miękki BLT dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij razem ketchup, ocet z czerwonego wina, sól selera, sól koszerna, czarny pieprz i cayenne w dużej misce.
Dodać kapustę i wrzucić do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę i do 24 godzin przed podaniem. Smak do przypraw tuż przed podaniem.
Podgrzać grill węglowy lub gazowy do bezpośredniego grillowania na wysokim ogniu.
Posmaruj obie strony krabów olejem i posyp solą i pieprzem. Grill, aż kraby są po prostu twarde w dotyku, 2 do 4 minut na stronę, w zależności od wielkości.
Na grillowanych bułeczkach ułożyć 1 duży lub 2 małe kraby, na wierzchu dużą łyżką surówki i 2 plastrami pomidorów.