Grillowana Kanapka Z Krabem I Cheddarem
Grillowany Krab i kanapka z cheddarem to pescatarian przepis z 21 porcjami. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jeśli masz majonez, chleb na zakwasie, mięso krabowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Kanapka Z Grillowanym Serem Z Kraba I Awokado, Grillowana Kanapka Z Serem Cheddar, oraz Grillowany Artisan Cheddar & Fig Jam Sandwich.
Instrukcje
W średniej wielkości misce umieść kraba lub surimi i wybierz, aby usunąć wszelkie kości lub chrząstki.Wymieszać z serem, zieloną cebulą i tylko tyle majonezu trzymać to wszystko razem.Łyżka kraba na 4 kromki chleba i top z pozostałym chlebem.
Podgrzać patelnię do średnio - niskich temperatur.
Wierzch chleba obficie posmarować roztopionym masłem i położyć masło na gorącej patelni.Gotować powoli, aż złoty i chrupiące na dnie, o 2-3 protokół.
Blaty pędzla z roztopionym masłem i obrócić, aby gotować drugą stronę, ponownie powoli, aż chleb będzie rumiany, 2 minuty więcej.
Przeciąć na pół i podawać na gorąco.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.