Grillowana Kanapka Z Klopsikami
Grillowana kanapka z klopsikami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 77g białka, 98 g tłuszczu, oraz w sumie 1365 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,27 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz płatki paprykowe, ser provolone, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowana Kanapka Z Klopsikami, Grillowana Kanapka Z Klopsikami, oraz Meatball Sub Sandwich.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć wołowinę, ricotta, parmezan, bułka tarta, jajka, pietruszka, czosnek, płatki czerwonej papryki, i 2 łyżeczki soli.
Delikatnie wymieszać, aż do połączenia; nie chcesz przepracować mięsa. Uformuj mieszaninę w 12 klopsików o wielkości piłek golfowych, umieszczając je na lekko naoliwionej blasze do pieczenia podczas pracy. Odstawić w temperaturze pokojowej.
Zbuduj gorący ogień w grillu węglowym lub rozgrzej grill gazowy do wysokości. Za pomocą szczotki do grilla zeskrobać podgrzewany stojak do grilla. Przetrzyj stelaż olejem. Ułóż klopsiki na stojaku grillowym bez tłoczenia. Używając szczypiec, grilluj, aż zbrązowieje równomiernie ze wszystkich stron i ugotuj na średnim poziomie, łącznie 8-10 minut, w zależności od temperatury grilla. Przenieś wszystkie klopsiki do chłodniejszego obszaru grilla, jeśli grozi im przeciążenie.
Przenieś na talerz lub czystą blachę do pieczenia, gdy są gotowe.
Pozostaw na 5 minut podczas montażu kanapki.
Bagietkę przeciąć w poprzek na cztery części i podzielić poziomo każdy kawałek.
Ułóż kawałki, przyciąć bok w dół, na grillu. Tosty na złoty kolor, o 3 protokół.
Połóż plastry provolone na połowie kawałków bagietki.
Na plastrach bagietki wyłożonej serem ułożyć 3 klopsiki.
Udekoruj pesto i podawaj od razu.
Z tego jest książka kucharska: Przepisy na prawdziwe życie Max Sussman i Eli Sussman. Zdjęcia Alex Farnum. Przepisy i tekst © Copyright 2012 Eli Sussman i Max Sussman; obrazy i ilustracje © Copyright 2012 Weldon Owen, Inc. Opublikowane przez Olive Press.