Grillowana kanapka z halibutem to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na $5.19 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 427 kalorii, 27g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sok z limonki, ciabatta, cebuli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Smażona Kanapka Z Halibutem, Chili-Spiced Grillowany Halibut z grillowaną kukurydzianą salsą, oraz Grillowany Halibut z sosem kukurydziano-kokosowym Curry i grillowanym chutney z pomidorów Cherry dla podobnych receptur.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.