Grillowana kanapka z Brie i kozim serem z boczkiem i zielonym pomidorem

Grillowana kanapka z Brie i kozim serem z boczkiem i zielonym pomidorem
Grillowana kanapka z Brie i kozim serem z boczkiem i zielonym pomidorem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 619 kalorii. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, masła, brie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane Brie i kozi ser z boczkiem i zielonym pomidorem, Grillowane Brie i kozi ser z boczkiem i zielonym pomidorem, oraz Grillowana pierś z indyka z boczkiem, zielone pomidory z kozim serem-majonez szałwiowy.

Instrukcje

1
Ugotować boczek, aż będzie chrupiący na średnim ogniu, odstawić na papierowych ręcznikach do odsączenia i wlać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać plastry zielonego pomidora, smażyć przez minutę z każdej strony, odstawić i wytrzeć patelnię do czysta. (Opcjonalnie, pomiń, jeśli wolisz chrupiące plastry pomidora.) Masło po jednej stronie każdej kromki chleba i umieścić 2 na patelni maślanej stronie w dół.Top każdy z 1/4 każdego sera następnie boczek, pomidor, pieprz i wreszcie pozostałą kromkę chleba z masłem stronie do góry.Grilluj, aż ser się rozpuści i chleb będzie złoty, około 2-4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia21
Magazyn