Grillowana jagnięcina z czosnkiem i rozmarynem

Grillowana jagnięcina z czosnkiem i rozmarynem
Grillowana jagnięcina z czosnkiem i rozmarynem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje $2.06 za porcję. Jeśli masz sos sojowy, musztarda dijon, czosnek i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowana noga jagnięcina z czosnkiem i rozmarynem, Grillowana noga jagnięcina z czosnkiem i rozmarynem, oraz Rozmaryn i czosnek Grillowana noga jagnięcina.

Instrukcje

1
Odciąć i wyrzucić tłuszcz powierzchniowy na mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Leżeć jagnięcina bez kości bok do góry. Małym ostrym nożem wykonaj małe ukośniki (1 cal długości, 1/2 cala głębokości) na całej powierzchni mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Pokroić gałązki rozmarynu na 1-calowe kawałki. Włóż kawałek rozmarynu i plasterek czosnku równomiernie do każdego ukośnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4
W głębokiej, niesłyszalnej misce lub 2-galonowej plastikowej torbie na żywność, wymieszaj wino, cukier, sos sojowy i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać jagnięcinę i obrócić równomiernie, uważając, aby czosnek i rozmaryn pozostały w plastrach. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić, obracając od czasu do czasu, co najmniej 2 godziny lub do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
6
Aby przygotować grilla, rozpal 60 brykietów z węgla drzewnego w grillu z pokrywką. Gdy węgle są w większości pokryte szarym popiołem (około 30 minut), wciśnij równe porcje na przeciwległe strony paleniska; umieść patelnię ociekową na środku. Aby utrzymać temperaturę, dodaj 6 brykietów z każdej strony. (Lub włączyć grilla gazowego na wysoki, i podgrzewać, pokryte, przez 10 minut, a następnie dostosować do gotowania pośredniego.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Umieść lekko naoliwiony grill 5 do 6 cali nad węglami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Leżeć jagnięcina na grillu; rezerwy marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Mięso umyć połową marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
10
Przykryć grilla (otwarte otwory wentylacyjne na węgiel drzewny). Gotować, aż termometr włożony do najgrubszej części mięsa rejestruje 140, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
11
Wymieszać w połowie z pozostałą marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
12
Przenieś mięso na deskę do rzeźbienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
13
Dekoruj dodatkowymi gałązkami rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
14
Pokroić w cienkie plasterki, aby służyć.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia16
Magazyn