Grillowana Jagnięcina Rozmarynowo-Musztardowa

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej jagnięciny z rozmarynem i musztardą. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka worcestershire, wermut, bitej śmietany, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Spróbuj Grillowana noga jagnięca z rozmarynem, czosnkiem i musztardą, Grillowana noga jagnięca z musztardą i rozmarynem, oraz Grillowana noga jagnięca z rozmarynem, czosnkiem i musztardą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jagnięcinę opłukać i osuszyć.
Leżeć płasko, pociąć bok do góry. Zrób długie cięcia wzdłuż, ale nie do końca przez nogę. Wycisnąć i poklepać mięso tak, aby było tak równomiernie grube, jak to możliwe, wykonując dodatkowe cięcia w razie potrzeby.
Umieścić jagnięcinę w plastikowej torbie zamrażarki (1-gal. rozmiar).
Dodaj musztardę, wermut, olej, Worcestershire, sok z cytryny, rozmaryn i czosnek. Uszczelnij torebkę, obróć się, aby pokryć mięso i zamrozić do sześciu tygodni.
Lekko posmaruj grilla na solidnym łóżku ze średnio gorących węgli lub na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 3 do 4 sekund). Podnieś jagnięcinę z torby; Zapisz marynatę.
Połóż mięso na grillu. Zamknij pokrywę na grillu gazowym. Gotować, aż jagnięcina jest dobrze rumiane na dnie, o 8 protokół. Obróć mięso i gotuj, aż zrobisz, jak chcesz, o 20 minut dłużej dla średnio rzadkich (różowy w środku; pokroić w najgrubszej części, aby sprawdzić).
Przełożyć jagnięcinę na talerz i odstawić na co najmniej 10 minut.
Tymczasem, w 2-do 3-quart patelni, połączyć zastrzeżone marynaty i śmietany; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i często mieszać, aż mieszanina jest zredukowana do 2 1/4 szklanki, o 10 protokół.
Dodać soki mięsne z półmiska.
Jagnięcinę pokroić w plasterki i dodać sosem.